Το SIRINES Hotel βρίσκεται στον Ποτό της Θάσου και έχει εύκολη πρόσβαση ...

 • Mε αυτοκίνητο:

  Στη Θάσο μπορείτε να φτάσετε και με το αυτοκίνητο σας ή να ενοικιάσετε ένα από τις πολλές εταιρείες του είδους που θα βρείτε σε όλα σχεδόν τα κεντρικά σημεία των κατά τόπους οικισμών.

  Αν οδηγείτε οι ίδιοι θα μπορέσετε πιο άνετα να διατρέξετε όλο το νησί της Θάσου και να φτάσετε και σε σημεία τα οποία δεν προσεγγίζουν οι συγκοινωνίες αλλά που αξίζουν τον κόπο να επισκεφθείτε.

  Το οδικό δίκτυο του νησιού είναι σε καλή κατάσταση και δε θα σας προβληματίσει. Η κύρια οδική αρτηρία που ακολουθεί την περίμετρο του νησιού και είναι συνολικά γύρω στα 100 χλμ σας προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα σημεία που θα θέλατε να φτάσετε και αποτελεί μια ωραία διαδρομή.

 • Με Λεωφορείο:

  Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπεραστικές συγκοινωνίες, τότε μπορείτε να ταξιδέψετε από τα αστικά κέντρα προς Θάσο με το ΚΤΕΛ Καβάλας.

  Για τις τοπικές σας διαδρομές μπορείτε να χρησιμοποιή-σετε το τοπικό αστικό δίκτυο συγκοινωνιών, το οποίο θα μπορέσει να σας φτάσει σε όλες τις πόλεις και χωριά του νησιού καθώς και στα δυό λιμάνια που διαθέτει η Θάσος.

  Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να “γυρίσετε” το νησί με τις οργανωμένες περιηγήσεις που προσφέρει το ΚΤΕΛ με προορισμούς σε όλη την έκταση του νησιού αλλά και σε πολλές παραλίες για το μπάνιο σας.

  ΚΤΕΛ ΘΑΣΟΥ Λιμένας Tηλ.: 25930.22.162
  ΚΤΕΛ Καβάλας Tηλ.: 2510.222.294

 • Ακτοπλοϊκώς:

  Η Θάσος ακτοπλοϊκά εξυπηρετείται από δύο λιμάνια - αφετηρίες τα οποία βρίσκο-νται το ένα στην πόλη της Καβάλας και το άλλο στην Κεραμωτή και βρίσκονται βορειοδυτικά και βόρεια του νησιού στα παράλια των ακτών της Ανατολικής Μακεδονίας.
  Oι διαδρομές που ακολουθούνται είναι

  ΣΚΑΛΑ ΠΡΙΝΟΥ (Διάρκεια περίπου 1 ώρα)
  από ΚΑΒΑΛΑ προς ΣΚΑΛΑ ΠΡΙΝΟΥ
  (Διάρκεια περίπου 1 ώρα)
  από ΚΕΡΑΜΩΤΗ προς ΛΙΜΕΝΑ (Διάρκεια περίπου 30' )
  ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ

  H συχνότητα των δρομολογίων είναι αρκετά πυκνή και ειδικά τη θερινή περίοδο.

  Τέλος, τη θερινή περίοδο, η Θάσος συνδέεται ακτοπλοϊκά με τακτικά δρομολόγια σχεδόν με όλα τα νησιά του Αιγαίου καθώς και το λιμάνι του Πειραιά.

 • Aεροπορικώς:

  Η Θάσος δεν διαθέτει αεροδρόμιο, όμως εξυπηρετείται από το
  Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας.